Nipyran!

Då var man hemma i Övik igen då. Hann bah komma hem så kom Cilla förbi så drog vi till ÖB gick ju som det gick hahah träningsvärk i käkarna ja!. Först då vi kom dit och hon skulle betala var kortet hemma var bara att vända om och sedan tillbaka igen hahah. På vägen dit flög växel låa åt helvete HAHAHAHA. Det är då verkligen en upplevelse alla gånger man sitter i en bil med Cillen haha!.

Iaf Yran var det!

Fredagen Började sprätte tidigt på dagen, käkade rakt fisken jag som inte tycker om fisk men detta va gött =). Drog ner på stan ett par timmar kom hem med en söt liten mössa till Oscar, ny jeans jacka och en scarf fint fint! :).
Sen började folket rulla in eftersom. Morsan hade gjort en buffé som vi åt himlans gött :). Kladdkaka till efterrätt mumms!. Efter några öl och allt va det var bar det av ner åt stan.
Kvällen spenderades i öltältet och sedan på natten där någon gång hamnade vi på någon pub va den nu hette :p. Träffa trevligt folk osv riktigt kul kväll höll igång till morgon! =).

Lördagen vaknade upp smått bakis men det ordnade upp sig efter en eller två alvedon. Nog var jag iallafall piggare än några andra haha. Runt 9 tiden drog man tillbaka ner åt stan öltältet igen och det var bara att sprätt en ny!. Blev inte lika sent denna kväll då man var rätt nöjder efter fredagens äventyr! :P

Här kommer några bilder från kvällen!

Så sööött! :)

Torsdagens middag!

Dunkan haha!

Äkta Pajala Sunrise HAHAHA!

Mummmss haha!

HAHAH!

Pöjka!

Öltälte!

Botten upp!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0