I´m back!

Herregud nu var det verkligen länge lääännggeee sedan jag skrev något här. Men jag lever iaf och det är väl bra haha!.

Har hänt så mycket saker på senaste tiden så kändes tillslut bara jobbigt att skriva om allt så blev lite uppehåll här!. Har så mycket annat att göra på dagarna så tiden bara flyger iväg till jag vet inte vad! Men iaf nu gör vi ett nytt försök xD.


Så vad har hänt/kommer hända drar några saker bara som jag kommer på just nu!

- Har sagt upp min lägenhet i Övik (fan på tiden). Slippa den utgiften nån gång. Har nog som det är redan!. Om man tänker tillbaka så hade jag kunnat sagt upp den för typ ett halv år sedan!. Men det var ju svårt att veta då...!. Hade gärna tagit med läggan hit ner istället men det går ju så klart inte haha!. Älskar den lägenheten men men sånt är livet.

- Skaffat mig en pöjk är väl den största saken som har hänt kanske? Joo det äre nog har man varit själv i 3,5 år så äre nog det haha....!. Fan på tiden känns fortfarande lite ovant. Vant mig vid att bara vara själv nu ^^.

- Varit på besök på grönan! Sjukt kul var det hade inte varit där på flera flera år typ när jag var 13 kanske? Vilket känns som en evighetsen när jag nu börjar känna mig gråhårig snart! ;)

- Begravning

- Har fått förlängt på mitt sommarjobb till sista aug nästa år! Shiet glad jag blev!!!. Kanske inte är världens roligaste jobb men jag trivs väldigt bra på det hotellet och med folket som jobbar där. Så det ska nog gå vägen iaf!. Så det är ju så klart orsaken till varför jag måste säga upp min lägenhet och förblir nu 08:a!!!. :). Får en del klagomål lite här och var att min norrländska börjar försvinna och att jag börjat prata som en " fjolla " tyvärr så vet jag ju att det stämmer också. Men what to do liksom?! Man blir ju som man umgås! xD

- 7 Okt flyttar vi till en ny lägenhet i Hornsberg. Där kommer jag även få ett litet eget rum vilket känns riktigt nice. Så ska ta ner min säng och massa andra små saker. Tror det kommer bli perfekt :).

- Åker upp till Övikan 2 helger i Okt. Då ska mr B följa med och träffa hela tjocka släkten..blir dop ena helgen och Modo - Luleå andra helgen!.

- Om ca 1 vecka drar jag och B och firar hans syrra som har 30 års fest! Kommer nog bli en intressant kväll det dära! :)

- Imorgon börjar jag och Jonas träna på Friskis och Svettis!. Nu ska här byggas muskler och börja förberedelsen för sommaren 2012!!!. Denna sommar flög ju bara förbi. Jobba och jobba. Badade EN gång på hela sommaren. Värsta jag har vare med om!. Jag som älskar att bada!. Köpte inte ens en bikini i år köper alltid en ny till varje sommar men neh icke då!.

- Så fort jag har blivit av med lägenheten och slipper den utgiften plus små andra så ska jag börja lägga undan pengar för att sedan ta KÖRKORTET på tiden att göra det nu!. Tanken va att jag skulle åka tillbaka till övik och fixa det där uppe och sedan försöka ta mig hit ner. Men nu blire inte så vilket inte gör någonting heller. Här behöver jag inte direkt ha en bil eller nå sånt man kan ta sig överallt än vilket tid på dygnet det är iaf!. Men iframtiden äre nog jävligt bra att ha. Så det är prio 1 så fort jag börjar tjäna så att jag kan lägga undan pengar!.

- Fixa ett extra jobb. Jobbet jag har nu är minst 20tim/veckan så väldigt varjerande från vecka till vecka. Vill helst hitta något extra jobb som är på kvällen så att det aldrig kommer krocka med det jag har nu.

- Funderar på att börja plugga Hotell A,B,C och receptionist på distans medans jag jobbar. Egentligen vill jag göra något som har med flygplatser att göra. Men nu har jag kommit in i hotellbranchen och redan jobbat på 3 olika avdelningar inom det och vill jag ha ett jobb så äre nog bra för mig att läsa något sådant också. Får man ta allt det andra senare!.

- Har börjat blive åksjuk ibland när jag åker tunnelbana vilket jag gör väldigt ofta typ varje dag haha!.

- Har inte färgat eller klippt mitt hår sen i MAJ!. För mig är det en evighet när mitt hår växer värre än ogräse och ärligt talat det ser förjävligt ut just nu urrssshh!. Tack och lov att jag ska uppåt snart och gå till Mona så hon får göra något åt denna rishög!.


Så det var det jag fick upp i huvve just nu iaf!. Känns förjävla bra att jag blir kvar här nere iaf. Trivs som fisken i vattnet!. Nu har jag ju ändå varit här sen i Mars och skulle nästan bara kännas konstigt att flytta uppåt igen. Typ vart är allt folk?orka vänta på en buss i 20 minuter? hahaha....

Skit samma ikväll började hockeyn iaf och det gick ju inte så dära jättebra direkt 1-4 till frölunda. Bättre lycka på lördag mot Dif hoppas vi!.

Nu har jag iaf tagit helg. Har jobbat tis, ons och idag denna vecka. Imorgon blire sova sova sova utan ställa nån väckar klocka guuuudd så skönt. Sen upp dra och träna och sen på kvällen befinner jag mig @B´s place!. Mysis helg!.

Tack och adjö!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0