Brain Storming!

Idag har vi haft ett 4 timmars långt möte!. Brain storming!. Jag och Jenny satt och prata om vad svenskar vill se, hur vi fungerar, tänker osv. Så nu ska vi sätta ihop 3 stycken paket. Nature tourism, Culture and event!.

Fick med oss soppa från Elina hem idag mumms :). Annars idag har det inte hänt så mycket än det. Började ju kl 12 sen möte och helt plötligt var klockan efter 4 :O.

Inte kunde vi se Idol heller! Kommer inte kunna se det alls suuuucckkk!!!. Så igår kväll såg vi på robinson istället!. Konstigt att det går att se på allt annat på tv4.se förutom Idol!

Såg på hollywood fruarna idag då vi tog oss en paus efter mötet. Sen gick vi ut och gick på ett nytt ställe. Sedan förbi Rimi Hypermarket en sväng. Köpte hem lite götta för kvällen, vi passar på att prova lite nya saker här nu. Köpte hem någon gelé grej vi ska äta ikväll haha. Nu hittade vi föresten mjölk också hahah så nu sitter jag här med en kopp varm oboy! ;).

Nu ska vi jobba med detta en stund till sedan lägger vi ner för dagen och drar i gång några filmer och äter onyttigt ! =)

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0