Tillbaka från Söder!

I måndags drog man ner till Flen för att hälsa på Emma! :). Hon mötte upp mig i Sthlm så gick vi runt i staden och shoppade hittade en nice klänning och en liten väska (perfekt till krogen i sommar xD) på Zara, sedan blev det ett vitt och ett rosa linne och en lång vit röd randig tröja från Gina :).

Tisdagen vare fin vädre så vi tog oss en lång promenad så Emma fick visa mig runt i Flen mysigt litet ställe =). Gick förbi ett av kungens slott där ute i ingenstans haha.
Senare på dagen drog vi till E-tuna och shoppade där också hittade äntligen en lila bikini som jag köpte, ett par byxor och en tröja!Nöjd!. På kvällen drog vi på bio och såg på Sex and the City 2 så braaaa! :D Abdul?It sounds like Paula HAHA!

Ondagen blev det stek hela dagen! =). Drog på stan i Flen glasbanken osv. Var tänkt att vi skulle ut på krogen i E-tuna eller Nyköping men våran skjuts strejkade så vi tog oss bara nåt glas vitt hemma istället funkade det med :)
Slapp man åka bakis på bussen dagen efter!

Tog bussen 08:20 hem igår morse var nog bland den drygaste resan med den bussen hittills stopp överallt och bläähh bara allmänt långt haha!.

Men nu befinner man sig på hemmaplan igen såååå kul att komma tillbaka till regnet wiiiee!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0