Dorpat spa!

Igår jobbade vi på här hemma och sedan vid 3 tiden på eftermiddagen gick vi iväg till Dorpat spa där vi hade bokat en varsin spa behandling! :). Första gången både jag och Jenny gick på ett riktigt spa så det var spännande!. Detta spa ska vara med i ett av våra rese paket så man måste ju kolla så att det är godkänt så klart hah! ;).

Fanns en massa olika behandlingar man kunde välja mellan men vi tog iaf en som hette Peeling massage with salts of the dead sea. Som är en kombination mellan massage och kroppsvård. Saltet av döda havet ska släta huden, stimulera blodcirkulationen, eliminera toxiner som har en dränderande effekt, absorbera ackumulerade vätskor. Stärka kroppen och ge en känsla av friskhet. En känsla av välbefinnande och huden ska bli len som silke!.

Man fick välja mellan två olika dofter jag tog lavendel så man luktade mycket gött efteråt och man blev len i huden! =). Otroligt härligt var det!. Fint ställe och väldigt trevlig personal så detta ställe får mycket väl godkänt från oss båda! ;). Nu ska vi bara se till att dra dit lite fler svennisar också! haha!.


Idag har vi jobbat på här hemma också som vanligt. Det mesta börjar bli klart nu brabra eftersom att Jenny åker snart!. Ikväll tog vi oss en kvälls promenad igen. Trodde det skulle vara svin kallt ute ikväll men neh det var faktiskt rätt varmt. Perfekt!. Gick en väg vi inte hade gått förut och såg föresten en hel drrööss med ankor som simmade runt och sprang runt på isen :). Gick sedan vidare till stora torget. Nu har belysningen kommit upp där också på den stora granen som även en massa små barn har hängt dit sin önskelista längst ner på granen haha så gulligt!. Nu har båten också kommit upp mycket fint var det!. En massa folk hade samlats där på torget. Någon gubbe satt på den stora båten och läste någon saga? tror jag det var iallafall :P. Mysig var det!

Männen i mitt liv!hahah!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0