Ispremiär!

Igår blev det Harrys :). Var trevligt trevligt men musiken sög som faann ursh va besviken man blev. Så dära brukar det inte vara....så man blev rätt fort av taggad!. Men men annars var kvällen bra slutade på kebab house och sedan hem! =).

Inge bakis var man idag skönt. Drog på Ispremiären med Elin m.fl!. Så skönt att hockeyn drar igång snart =D=D. Kollade då Ångermanland spelade mot Västerbotten och såklart vann Ångermanland med 2-1 :). Sedan fick man så klart se hela nya Modo laget för denna säsong,många nya som sagt men det kommer nog gå bra hoppas ja!. Det måste bara!. Så spelade Modo mot Svenska bandylandslaget. Var en massa små tävlingar och sedan 2x15 match. Halva med puck och halva med boll. Kul att se då Modo spelarna körde med boll istället för puck hahahaa! Men Modo vann med 5-4 och Sundström avgjorde ;).

Jaja annars har det inte hänt så mycket mer idag en slööö lördag har nyss diskat klart och städat upp sen festen igår!. Nu sitter man bara och lyssnar på Europe som spelar på parken. Hörs förjävla bra hit då man har fönstrena öppen! xD.

Bilder och sådant kommer sen nån dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0