Harry Potter ;)

Mjahapp....idag skulle man försöka ta sig upp tidigt eller ah ställde klockan på 10 och av någon anledning så vaknade jag inte av den, eller så måste jag ha stängt av den i sömnen nåt av det vaknade inte förnst klockan var vid 12 SUCK!.

Var bara till att hä in sig i duschen och sedan be ge sig ner mot stan med Emma och hennes nya vovve för att köpa födelsedagspresent :) Fort kirrat och vi begede oss hem igen!

Ikväll hade jag,Jessica och Zandra en överaskning till Emma för att hon har fyllt år :). Tog oss först en fika på Uh tillsammans, sedan tog vi en sjal och knöt för hennes ögon haha och satte oss i bilen. ( Kan ju säga att hon var väldigt nervös över vad vi hade hittat på^^ ). Körde runt på stan i ca 30 minuter för att virra bort henne och det lyckade vi bra med hon trodde att vi var ute på landet, men icke det xD. Utan vi skulle bjuda henne på bio så tog med oss Emma dit utan att hon såg något haha och vi försökte leda hon in till salen utan att gå in i någon^^. Sen fick hon se vart vi var hihi :). Hon blev glad iaf tur var väl det =).
Så ikväll har vi sett Harry Potter då den var bra =). Men kan ju erkänna att man trodde det skulle hända lite mer i denna än va det gjorde. Som att voldermort skulle komma osv men icke. Men jag tycker den var bra ändå man skrattade då mer åt denna film än vad man har gjort i dom andra så det får den plus för iaf xD.
 


Kommentarer
Postat av: Stephanie-

SV: tack för kommentaren.



Grattis i efterskott till emma =D

2009-07-22 @ 19:50:08
URL: http://steffiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0