Fjollträske i mitt hjärta!

Igår var vi bara hemma och slöade bara. Såg på en massa Queer as folk avsnitt och flummade på som vanligt ;). Smakade bullgur för första gången i mitt liv och det var ju riktigt mumms :). Äter bara nya maträtter här xD.
På kvällen blev det till att dra fram vin dunka!. haha. Tro vi drack lite mer än vad vi hade tänkt oss då vi märkte att dunken nästan var slut men det var roligt. Drog på musiken och sjöng/dansade och hade oss ;D. Redan lite över 1 tiden på natten låg vi utslagna och somnade så sött ;P.

Idag har vi städat hela långa dagen. Fan grejern och damme överallt så det gatts göra något åt!. Efter ca 5 timmars städning såg man äntligen ett golv komma fram haha ;). Alla rum är nu skinande rent förutom köket men det tar vi imorgon!. Blev bara en snabbmiddag idag med toast och ice te göttans :).

Kollade nyss hur bussarna går hem på onsdag. Vill inte komma hem allt försent eftersom att Emma ska firas på onsdag!. Den tidigaste går 08:30 och då är jag inte hemma förnst runt 16:30 fyfan va drygt :O:O. Men men så äre!


Lill skruttan :D


Haha Jazz^^


Oh jisses! =P


Jonas xD


Dunka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0